Kedves Ügyfeleink!

——— frissítés 2021.03.08:

A mai naptól érvényben lévő korlátozó rendelkezések a könyvelőirodákra is vonatkoznak, ezért sajnos az elkövetkezendő 2 hétben nem fogadhatjuk Önöket személyesen.
A könyvelési anyagra azonban továbbra is szükségünk van, hiszen a határidők nem változtak, ezért kérjük, hogy az ajtóban, a lehető legrövidebb idő alatt adják oda azt a kollégáinknak, az iroda területére ne lépjenek be. Dossziék, mappák visszaadását később tudjuk megoldani.
Amit lehet elektronikusan továbbítani, azt legyenek kedvesek e-mailben átküldeni nekünk.

Bízom benne, hogy ez az időszak nem tart sokáig, és minél előbb visszatérhetünk a normál ügymenethez.

——————-

Mint Önök is tudják, a koronavírus-fertőzéssel kapcsolatban az iskolákat és az óvodákat ismét bezárják. Ez a rendelet kollégáink többségét szülőként érinti, emiatt hétfőtől több kolléga otthonról fog dolgozni.

Az otthoni munkavégzés mellett figyelniük kell az iskolai feladatokra is, mert a távoktatás szülői segítséget feltételez- különösen az alsóbb osztályoknál. Így többen csak e-mailben lesznek elérhetők és munkarendjüket is kénytelenek lesznek a körülményekhez igazítani.

Kérjük, fogadják ezt el, ha így alakul, és ne keressék kollégáinkat személyesen más külső csatornákon keresztül.

Az irodát nem zárjuk be, több kollégánk továbbra is tudja vállalni az irodai munkavégzést. 2021.03.08. hétfőtől 8-15 óráig tartunk nyitva. A könyvelési anyagot folyamatosan várjuk! A zárással kapcsolatos teendőkkel kapcsolatban kérjük, hogy a hiányzó iratokat, bankkivonatokat legyenek kedvesek minél előbb eljuttatni hozzánk. 

A munkaügyi bejelentésekkel kapcsolatos igényeiket előző nap kérjük jelezni, hogy időben kezelni tudjuk azokat. 

A kilépők papírjainak átadására és bérük elutalására további 5 munkanapot biztosít a Munka Törvénykönyve az utolsó munkanaptól ill. a munkaviszony megszűnésétől számítva. Ennek betartása mellett tudjuk a kilépőket kezelni.

Bízunk benne, hogy a járványügyi helyzet minél előbb normalizálódik, addig azonban a megváltozott körülményeket szem előtt tartva kell feladatainkat végeznünk.

Együttműködésüket köszönve, üdvözlettel:

Véghné Csillag Tímea

Végh Imre