CÉGTÖRTÉNET

Cégünk 1996 óta foglalkozik vállalkozások könyvelésével, adótanácsadással, könyvvizsgálattal. Ügyfeleink kis- és középvállalkozások, akiknek felelősségvállalás mellett teljes körű könyvelést és bérszámfejtést végzünk, bevallásokat készítünk, szaktanácsadást nyújtunk, személyesen, és on-line egyaránt. Nyitottak vagyunk az új megoldási lehetőségekre is. Ha vitás kérdésben nem tud partnerével/üzlettársával egyezségre jutni, mediátorként szakszerű segítséget tudunk nyújtani, de ha saját vagy kollégái szakmai ill. személyes továbblépését tűzte ki célul, coachként is rendelkezésére állunk.

CÉLJAINK

Irodánk a magasan képzett, gyakorlott kollégák szaktudásának köszönhetően naprakész információkkal támogatja ügyfeleink tevékenységét. Célunk, hogy segítsük a vállalkozásokat az adótörvények értelmezésében, tanácsot adjunk a gazdasági élet terén felmerülő problémák megoldásában.

SZOLGÁLTATÁSUNK

Szolgáltatásunk fontos része ügyfeleink képviselete az adó- és munkaügyi ellenőrzések folyamán. Felelősségvállalásunk mellett lényegesnek tartjuk, hogy ezen alkalmakkor személyes jelenlétünkkel is segítsük partnereinket. Tapasztalatból tudjuk, hogy ez adott esetben milyen sokat jelenthet!.

MUNKATÁRSAINK

VÉGH IMRE

tulajdonos

VÉGHNÉ CSILLAG TÍMEA

tulajdonos

CSERESZNYÉS-CSOMA NIKOLETT

könyvelő

FERENCZI EMŐKE

könyvelő

FÖLDHÁZINÉ URBÁN BEÁTA

könyvelő

HACK-KOCSIS ANETT

könyvelő

JANCSÓ HORVÁTH MÁRIA

könyvelő

JUHÁSZ ZSÓFIA

könyvelő

KERTÉSZNÉ PIER ANITA

könyvelő

MACSÁNYI-NÉMETH GYÖNGYI

könyvelő

NEUBERGER MELINDA

könyvelő

RAMM BARBARA

könyvelő

PATAK LILLA

könyvelő

SZALAINÉ SZABÓ ZSANETT

könyvelő

SZIJÁRTÓ ANETT

könyvelő

TÓTH VIVIEN

könyvelő

KOCSISNÉ TÓTH ADRIENN

bérszámfejtő

HORVÁTH ESZTER

bérszámfejtő

NÖVELJE VÁLLALKOZÁSA SIKERESSÉGÉT

Ha Önnek és vállalkozásának szüksége van egy jó szakember segítségére, mi ezt a segítséget minden esetben megadjuk. Az általunk vállalt és elvégzett munkáért teljes körű felelősséget vállalunk.